• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Bayahibe

  Bayahibe

  Bayahibe ali Playa Dominicus v Dominikanski republiki

  Na skrajnem jugu otoka, ki je samo 1 uro ivožnje oddaljen od Punta Cane je morje je bolj turkizne barve, voda pa nekoliko toplejša, saj obalo tu boža Karibsko morje. Morje v predelu Bayahibe je bolj turkizne barve kot v Punta Cani. Prav tako ni v poletnih mesecih morske trave na plaži. Letalski polet je lahko v Punta Cano ali v Santo Domingo. Prevoz do hotela, ki je vključen v ceno traja cca 1 uro. 

  Kako v Bayahibe v Dominikanski Republiki ?

  Rezervirajte naše paketne akcijske ponudbe za DOMINIKANSKO REPUBLIKO znižane do - 20 % iz Ljubljane in Zagreba z letalskim prevoznikom Condor. Z letom iz Ljubljane ali Zagreba vam lahko ponudimo vse hotele v Dominikanski republiki po zagotovljeno najnižji ceni. Žal niso vse ponudbe vnešene v iskalniku ponudb na spletni strani. Če želite akcijsko ponudbo, za hotel z letom iz Ljubljane ali Zagreba nam pošljite e-mail na info@pocitnice.si z željenim terminom odhoda, številom noči, številom in starostjo oseb in imeni hotelov, ki vas zanimajo. V nekaj urah boste po e-mailu prejeli najugodnejše paketne ponudbe.

  Covid pravila za potovanje v Dominikansko republiko

  Za vstop v Dominikansko republiko ni potreben PCR test ali cepljenje. Vstop in izstop v Dominikansko republiko je brez omejitev.

  Hoteli v Bayahibe, Playa Dominicus 

  V okolici mesteca Bayahibe slovenski počitnikarji letos najraje izpostavijo naslednje tri all inclusive hotele:

  • Elegantno letovišče Catalonia Gran Dominicus 4* se nahaja ob plaži Dominicus, 20 min vožnje od središča mesta La Romana in velja za letovišče, kjer je domuje zabava: čez dan se lahko zabavate na plesnih tečajih, ob vodnih športih in organiziranih športnih aktivnostih, zvečer pa ob glasbi paradirate z na novo naučenimi plesnimi koraki
  • hotel Be Live Collection Canoa 4*, ki se nahaja neposredno ob plaži ter ponuja storitve all inclusive, čudovite bazene, vrtove in spa ter je popolno letovišče za družinski oddih ali počitnice v dvoje. 
  • Catalonia Royal La Romana 5* je hotel, namenjen izključno odraslim. Ponaša se z zasebno plažo, do plaže Dominicus pa je oddaljen vsega 400 metrov. V sklopu letovišča se lahko preizkusite v številnih vodnih športih, igrate tenis, okolica pa je priljubljena tudi za igranje golfa.
  • 1
  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se