• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Lošinj

  Lošinj

  Mali in Veli Lošinj sta otoka, ki se nahajata poleg Krka in sta znana po lepih plažah in ugodni klimi.

  Otok Lošinj, Mali Lošinj, Veli Lošinj, počitnice Hrvaška

  Lošinj je zelo priljubljena počitniška destinacija za vse generacije. Zaradi svoje odlične klime in narave bogate z borovci ga obožujejo predvsem družine z otroki in tisti, ki imajo težave z pljuči. Mali Lošinj namreč velja za naravno zdravilišče pri pljučnih boleznih. Na Mali Lošinj lahko pridete na več načinov: preko Rijeka -  Brestove-  trajekt Cres – Mali Lošinj, preko Pula – Brestove- trajekt – Mali Lošinj, preko Krk – trajekt Mali Lošinj.Mali Lošinj ima kamnite, prodnate in ponekod peščene plaže.

  Hotel Vespera, Aurora in mobilne hiške Mali Lošinj Hrvaška

  V kraju Mali Lošinj lahko izbirate med različnimi možnostmi namestitev. Če ste ljubitelji romantičnih in sproščujočih počitnic priporočamo hotel Aurora.  Za družine priporočamo Family Hotel Vespera in mobilne hiške v Kampu Čikat in v Camping Village Poljana.  V ponudbi imamo mobilne hišice v Nerezinah v kampu  Lopari in Rapoča. Za vse bolj zahtevne pa priporočamo počitnice v Hotelu Bellevue in na Velem Lošinju priporočamo Vitality Hotel Punt. 

  Vreme Lošinj

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.  Izven poletne sezone pa je Mali Lošinj primeren za kolesarjenje in sprehode v naravo.

  Lošinj Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine.

   

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se