• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Supetar

  Supetar

  Supetar je priljubljeno turistično mesto na severni obali otoka Brač.

  Supetar, otok Brač počitnice Hrvaška

  Supetar je priljubljena destinacija za počitnice na otoku Brač in se lahko pohvali z dolgimi peščenimi plažami, ki so obdane z borovim gozdom.

  Hoteli, mobilne hiške otok Brač

  Na otoku Brač  v mestu Supetar lahko izbirate med različnimi tipi namestitev vseh kategorij. Če želite bivati v bližini mesta potem priporočamo bivanje v Turističnem naselju Velaris, ki se nahaja v prečudovitem borovem gozdu, v bližini morja s prodnato plažo. Naselje sestavlja 5 zgradb: hotel Amor 4*, Vila Vela Luka 4* in dva paviljona 3* Vrilo in Vlačica. Naselje ima osrednjo restavracijo, kjer koristite usluge polpenziona.  Za vse tiste, ki ste ljubitelji all inclusive ponudbe pa priporočamo bivanje v hotelskem  naselju Waterman Supetrus resort. Poskrbljeno je tudi za ljubitelje mobilnih hišk, ki lahko bivajo v kampu Waterman beach village.  Plaža v kampu je prodnata in delno skalnata.

  Vreme Supetar otok Brač

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.   Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra. Izven poletne sezone pa je Supetar primerna destinacija tudi za ljubitelje pohodništva in kolesarjenja.

  Supetar Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine.

  • 1
  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se