Egipt počitnice? Zakaj pa ne!

Egipt počitnice in Egipt potovanje? Eden od najbolj priljubljenih turističnih predelov afriške destinacije. Puščavske sipine, kristalno čisto morje, dolge plaže, zalivi s koralnimi grebeni in bivanje v kompleksu, ki nudi popolnoma vse za zaslužen oddih. Stran od vseh nalog, opravkov, službe, učenja in dela. Zakaj pa ne?! Zasluženo. Naj sanje o odklopu in oddihu postanejo resničnost. Z Egipt last minute je to mogoče.

V Egiptu, v Hurgadi in Sharm El Sheikh je bogata ponudba hotelov, ki so arhitekturno zelo atraktivni in ponujajo celo paleto storitev. Z Last minute Egipt si zagotovite all inclusive, prav tako kot z vsakim drugim aranžmajem, pa čeprav v zadnjem trenutku. Potrebno je le preveriti ponudbo, izbrati aranžma in naj se počitnice pričnejo.

Egipt počitnice

Egipt last minute ugodna ponudba potovanja v Hurgado

Hurgada je največje obalno mesto ob Rdečem morju. Iz majhne ribiške vasice je zrasla v eno največjih letoviških destinacij, z dolžino ob obali skoraj 40 kilometrov. Počitniška letovišča in hoteli v svoji ponudbi nudijo možnosti za jadranje, kajtanje, potapljanje in potapljanje z masko ter jadranje na deski. Mesto je znano po nočnem življenju, vodnih športih in toplem vremenu.

Dnevne temperature so večino leta okoli 30-35 °C, razen v juliju in avgustu, ko lahko presežejo tudi 45°C. Egipt počitnice v Hurgadi nudijo glede na ponudbo obilo športa, rekreacije in zabave za posameznike ali družine. Kako nepozabno je vsakemu, predvsem pa otrokom, na skoraj neskončni plaži, opazovati igro morskih valov, se potapljati in igrati. Mesto Hurgada ponuja obisk bazarjev, ogled Mošeje Al Mina z dvema 40 metrov visokima mineretoma, muzeja starin, ki je prvi muzej v guberniji Rdečega morja in poseduje 2000 artifaktov, ki govorijo o zgodovini Egipta ali pa akvarija Hurgada Grand Aquarium, ki je drugi največji akvarij v Afriki.

V Hurgadi agencija ponuja hotel Grand resort Hurgada, s 4-mi zvezdicami. Hotelski resort je prečudovito oblikovan, v zgodovinskem mavrskem slogu in ponuja edinstveno izkušnjo za prave Egipt počitnice. Ker se nahaja le 250 metrov od plaže in le 10 kilometrov od centra mesta, v katerega je vsak dan organiziran brezplačni avtobusni prevoz, je popolna izhodiščna točka za vse dejavnosti. Poleg Grand resort Hurgada je na voljo še kar nekaj hotelov, na primer Siva grand beach ali Grand Waterworld Makadi. V vseh je odlična kulinarika in možnost raziskovanja in okušanja vseh okusov sveta. Na počitnice z Last minute Egipt popeljemo tudi brbončice, saj je all inclusive ponudba hrane in pijače zares izvrstna.

Egipt last minute


Egipt last minute potovanje v Sharm EL Sheikh

Sharm El Sheikh leži južno od Sinajske visoke planote ob Rdečem morju. Mesto se razteza ob obali od severa proti jugu med Sueškim zalivom in Akabskim zalivom. Klima je zaradi lege ob toplem morju topla in vlažna. Morje ima v maju in septembru med 34°C in 35°C in sta tako meseca z najtoplejšo vodo. Toplota vode pa skozi vse leto ne pade pod 20°C. Tako kot Hurgada šteje tudi Sharm El Sheikh med najbolj priljubljeno letovišče ob Rdečem morju. Je eden izmed največjih potapljaških rajev na svetu., veliko hotelov ima kar svoj koralni greben za raziskovanje. Prav vsak lahko med ponudbo Egipt last minute najde aranžma, ki nudi vse kar ponuja ta destinacija.

Sharm El Sheikh hoteli so zelo raznoliki in zanimivi. Na voljo so 3, 4 ali 5-zvezdični hoteli. Eden od manj luksuznih, a zato nič manj atraktivnih je 3-zvezdični hotel Sharm el Sheikh Ghazala gardens. Prav tako s ponudbo all inclusive, več tipov sob in zabavo ob bazenskem kompleksu z umetno peščeno plažo. Od 5-zvezdičnih hotelov je v ponudbi, za zahtevnejše goste, kompleks Sharm el Sheikh hotels z luksuzno opremo in celo tematsko opremljenimi sobami, ter zasebno plažo.

Egipt je destinacija, ki s svojo lepoto v trenutku očara in ne pusti ravnodušnega še tako zahtevnega popotnika. Za vsakega gosta, popotnika, raziskovalca so Egipt počitnice za Hurgado ali Sharm ELSheikh izbira za brezskrben oddih. V hipu in spontano ali pa dolgo načrtovano-vseeno. Čarobnost je zagotovljena. Nekoč smo samo sanjali o takšnih počitnicah, danes pa lahko z Last minute Egipt sanje postanejo resničnost, saj je Egipt potovanje vedno nepozabno.

Last minute Egipt


Last minute Egipt počitnice so odlična hitra izbira za popoln pobeg

V vsakdanji rutini življenja, hitenju, nalogah in obveznostih nas kdaj pa kdaj prime, da bi nekam odpotovali. Na toplo. Na oddih, sprostitev, a se po navadi zdi nemogoče. Preveč planiranja, načrtov, pregledovanja kam in kod. Čas je dragocen in načrtovanje vzame preveč časa. Z ponudbo Egipt last minute pa se lahko hitro, spontano in brez posebnega napora odpravimo na počitnice.

Kaj sploh pomeni last minute? Poslovenjeno pomeni v zadnjem trenutku, v smislu ponudbe aranžmajev v turistični ponudbi pa pomeni, da je to aranžma, ki se razpiše kratek čas pred predvidenim odhodom. Kot taki so tudi akcijski aranžmaji, ki so vezani predvsem na čarterske polete. V Last minute Egipt ponudbi je tako zaket čarterski polet iz bližnjega letališča in nastanitev za popolne Egipt počitnice. Izbira aranžmajev, hotelov in ponudbe so raznolike. Za vsakogar in vsak žep se najde nekaj, predvsem pa vse v zelo atraktivni ceni in brez dodatnih skrbi. Agencija Počitnice.si ponuja oddih v Egiptu, v zadnjem trenutku, ki ga nikoli ne pozabiš.