Grand Resort Hurghada in drugi hoteli za počitnice brez primerjave

Grand Resort Hurghada je mogočen in impozanten hotel blizu središča Hurghade, egiptovskega turističnega bisera ob Rdečem morju, ki vsako leto privablja številne turiste na nepozabne in avantur polne sanjske počitnice in je ena najbolj obiskanih turističnih destinacij na svetu. Poleg osupljivih plaž in zgodovinskih znamenitosti, so eden od osrednjih dejavnikov za množični obisk in priljubljenost tega mesta prav tamkajšnji hoteli s svojo vrhunsko ponudbo po zmerni ceni.

Poleg omenjenega Grand Resort Hurghada, velja izpostaviti še en izjemen hotel s štirimi zvezdicami: Siva Grand Beach Hotel Hurghada, ki se nahaja nekaj kilometrov izven središča mesta, zaradi neverjetne lege ob koralnem otoku pa še zaliv Makadi Bay Hurghada s hoteli z vrhunsko ponudbo s petimi zvezdicami. Te hotele priporoča tudi izkušena ekipa pri turistični agenciji Počitnice.si, ki slovi po brezhibnem izboru najboljših ponudnikov za zmerno ceno in poskrbi za najvišje udobje svojih strank ter jim zagotovi akcijske cene letalskega prevoza na izbrane destinacije.

Grand resort hurghada

Grand Resort Hurghada leži ob osrednji mestni promenadi

Že na zunaj vas bo ta veliki hotelski kompleks z 828 sobami očaral zaradi svojstvene arhitekture v mavrskem slogu in žive oranžno rdeče barve fasade. V velikih in polno opremljenih sobah boste uživali v prijetnem udobju ter imeli obilo možnosti za podoživljanje utripa mesta, saj stoji ob osrednji promenadi in tik ob morju, kjer vrvi od življenja. Tu so trgovinice, bari, restavracije, kavarne.

Ni bati, da zaradi vrveža ne bi mogli spati in se spočiti. Hotel je namreč zasnovan v obliki osmice in en del hotela je odprt za zabave, glasbo in veselo druženje, notranji del pa je umirjen in omogoča sprostitev in mir. Lokacija je pri oceni tega hotela tudi najvišje ocenjena kategorija. Gostje poleg tega zelo cenijo široko ponudbo najrazličnejših storitev, saj ima hotel štiri bazene, ki so vam na voljo brezplačno, restavracijo, bar, možnost postrežbe v sobi, wellness, teniško in otroško igrišče ter zasebno plažo, kjer se je mogoče preizkusiti v celi vrsti vodnih športov, ležalniki in senčniki pa so za goste brezplačni.

Če načrtujete družinski oddih, so Hurgada počitnice z družino izvrstna izbira. Znano je, da je v Egiptu storitev all inclusive zelo bogata in vam nudi resnično obilje hrane in pijače, zato je najbolj smotrna izbira in vsa družina se bo ob njej razvajala.

Turkizno morje in peščena plaža tik ob Siva Grand Beach Hotel Hurghada

Napolnite si baterije in se sprostite ob brezmejnem pogledu na morje, ki ga uživate iz Siva Grand Beach Hotel Hurghada, kjer vas do božanske peščene plaže loči le nekaj metrov. To je res ena najlepših lokacij za hotel daleč naokoli, notranjost hotela pa ni nič manj navdušujoča. Razkošni apartmaji in sobe z orientalskim pridihom so zelo prostorne in turiste prepričajo s čistočo. Poleg glavne stavbe so na voljo tudi bungalovi.

Samo kratek sprehod od tu in že ste med številnimi trgovinami in restavracijami. Hotel ima bazenski kompleks, organizirano zabavo za odrasle in otroke, zato je posebej priljubljen za družine z otroki. Tu vam res ne bo dolgčas, na vsakem koraku se nekaj dogaja in vas animira – od barov, grila na plaži do postrežbe v bazenu in številnih dejavnosti na obali in v morju. Podobno kot Grand Resort Hughada je blizu središča mesta in z njim povezan z avtobusno linijo.

siva grand beach hotel hurghada


Zaliv Makadi Bay Hurghada slovi po koralnem grebenu

Tu je več najvišje ocenjenih hotelov, med njimi je hotel Grand Makadi Bay Hurghada. Ta slikoviti in osupljivo lep hotel z očarljivimi arhitekturnimi elementi in eksotičnim okoljem, ki ga krasijo visoke palme, je razdrobljen v več stavb, povezanih z ličnimi potkami in bazeni. Navdušenci nad potapljanjem boste tu prišli na svoj račun, saj je ob hotelski plaži koralni greben z vsem bogastvom morske favne in flore.

Hotel ima all inclusive storitev, sicer pa so tu še štiri restavracije, v katerih lahko pokusite lokalne specialitete. Na voljo so deluxe sobe, junior suite in družinske sobe. Za zabavo in športne dejavnosti je bogato poskrbljeno, blizu je tudi potapljaški center. Cene so v tem hotelu nekoliko višje kot v Grand Hotel Resort Hurghada in Siva Grand Beach Hotel Hurghada, saj ima ta hotel 4/5 zvezdic in so ga obiskovalci ocenili z oceno odlično. Turisti izpostavljajo prijazno osebje in čiste sobe ter bližino letališča. Od Hurghade je oddaljen 30 kilometrov in z njo prav tako povezan z brezplačnim prevozom.

Obisk Hurghade za popestritev in obogatitev počitnic

Če ste nastanjeni v hotelih Grand Resort Hurghada ali Siva Grand Beach Hotel Hurghada, ste blizu središča mesta, oddaljeni manj kot deset kilometrov, zato bi bilo res škoda izpustiti ogled mesta, ki ima veliko ponuditi, pa tudi iz hotela Makadi Bay Hurghada do tu ni daleč. Kaj velja videti? Stari del mesta El Dahar z bazarji, prekrasno džamijo El Mina, muzejsko zbirko, novo marino Abu Tig, živahno dogajanje na tržnici, ki je srce vsakega mesta, lahko pa se od tu podate na izlet v Saharo ali na bližnje otoke. Ne pozabite pravi čas poslati povpraševanja za vaš dopust v enem od najbolj zaželenih hotelov na svetu.