Belek Turčija - popolno mesto za oddih cele družine

Belek Turčija - mestece v turški provinci Antalya, ki ponuja mnogo zanimivih kulturnih znamenitosti, luksuznih hotelskih resortov in naravnih biserov. Mesto je znano po svojih kopališčih in mineralnih vodah, ki prihajajo iz sedmih izvirov v okolici mesta.

Belek turcija

Ena izmed največjih naravnih znamenitosti je slap, kjer živi več kot 100 vrst ptičev. Za slapom se nahaja skrita jama, ki je priljubljena turistična destinacija za obiskovalce s celega sveta. Prav tako je zelo priljubljen zgodovinski objekt amfiteater v bližnjem helenističnem mestu Perge. Aspendos amfiteater je star več kot 2000 let, premore več kot 15.000 obiskovalcev in se še vedno uporablja za prirejanje klasičnih baletov in oper.

Belek last minute all inclusive in čudovite plaže

Belek Turčija ima ene izmed najlepših plaž na svetu, ki so zelo dobro urejene, uživajo visok standard čistoče in imajo tuše, stranišča, garderobe in parkirišče tik ob plaži. Z mešanico mineralne vode iz bližnjih izvirov in morsko vodo je Belek Turčija kraj, znan po zdravilnih kopelih in raznih zdraviliških tretmajih oziroma balneoterapijah.

Najbolj priljubljene plaže v tej regiji so plaža Kadriye, Serik in Boğazkent. Če niste ljubitelji morja, pa se tik ob plaži vrstijo čudoviti bazeni in izjemni vodni zabaviščni parki, ki bodo poskrbeli za veselje cele družine. Ob plažah in bazenih pa je vredno še omeniti nekatere druge zabavne aktivnosti:

  • Golf klubi: Belek je znan po svojih luksuznih golf igriščih, ki jih obiskujejo ljubitelji golfa iz vsega sveta. Največje izmed golf igrišč šteje kar 104 hektarje.
  • Koprulu kanjon: čudoviti kanjon s smaragdno reko Köprü, ki ponuja mnoge športne aktivnosti, kot so spust po vrvi čez kanjon, rafting in soteskanje. Kanjon, dolg 25 kilometrov pa ponuja tudi poglede na čudovite geološke formacije in starodavne ruševine predhodnih civilizacij tega kraja.
  • Kulinarična doživetja: kulinarika te regije je izrazito mediteranska, zato bo še posebej navdušila vse ljubitelje morske hrane. Raki, hobotnice in lignji so lokalne specialitete, za ljubitelje mesa pa je ta regija specializirana v pripravi jagnjetine.
  • Hamam ali turška kopel: hamam je tradicionalna turška kopel, nad katero se navdušuje zelo veliko ljubiteljev zdravilišč. Običajno paketi ob kopeli ponujajo tudi piling, masažo in nego kože. Prav tako je del hamama tudi tradicionalen turški čaj, ki ponuja sprostitev po kopeli. V Beleku je na voljo mnogo različnih zdravilišč, ki ponujajo naštete tretmaje po zelo visokih standardih.

Belek last minute all inclusive

Belek last minute all inclusive paket bo poskrbel za popolne počitnice cele družine brez skrbi za dodatne stroške. Če se o svojih počitnicah odločate zadnji trenutek in želite doživeti čudovito izkušnjo z vsemi dodatnimi storitvami, je Belek last minute all inclusive popolna izbira za vas in za vašo družino.

All inclusive zraven standardnih stvari, kot so luksuzna soba, dostop do plaž in bazenov vključuje še vse obroke (zajtrk, kosilo in večerja) ter neomejene pijače v beach in pool barih. Prav tako ta paket v enem izmed letovišč ponuja široko izbiro dnevnih aktivnosti tako za najmlajše, kot za odrasle. Rekreacija, sprostitev, kreativnost in kulturno izobraževanje so del počitniške izkušnje v teh čudovitih letoviščih.

Belek last minute all inclusive ponudba omogoča izbiro med zelo širokim naborom različnih hotelov in letovišč. Od bolj luksuznih in namenjenih sprostitvi pa do takšnih, ki ponujajo mnogo različnih športnih in kulturnih dejavnosti. Prav vsi hoteli v ponudbi se nahajajo v neposredni bližini kristalno čistega morja z mivkastimi plažami, ki dajejo občutek pravega raja na zemlji. Za najmlajše in željne adrenalina pa mnogo hotelov ponuja tudi razburljive vodne parke s številnimi tobogani, umetnimi slapovi, vodnimi konstrukcijami in ostalimi vodnimi doživetji. Znotraj hotelov se nahajajo številne luksuzne trgovine, kar omogoča nakupovanje ne da bi za to morali zapustiti hotelski kompleks.

Belek hotel Gloria - raj za golfiste

Belek hotel Gloria je eden izmed tistih hotelov, ki zares ponujajo vse, česar bi si človek na počitnicah zaželel. Še posebej pa je mamljiv za tiste, ki se v prostem času navdušujejo nad igranjem golfa. Belek hotel Gloria namreč ponuja največje golf igrišče v celotni Turčiji, hkrati pa kar največje hotelsko golf igrišče v Evropi. Zato vsako leto privablja tisoče golfistov iz vsega sveta. Igrišča so primerna tako za popolne začetnike, kot za profesionalne golfiste. Kompleks ponuja tudi profesionalne treninge golfa v Gloria Golf Training Academy, ki je največja akademija za golf v Turčiji!

Belek hotel Gloria pa zraven golfa ponuja še mnogo ostalih aktivnosti, kot so namizni tenis, fitnes, joga, tenis, bowling stezo, biljard in še mnogo več. Prav tako lahko izbirate med petimi restavracijami in enajstimi bari. V hotelu se za večerne aktivnosti nahajajo tudi diskoteka, nočni klub in celo gledališče, redno pa so organizirani tudi večeri z živo glasbo.

Za najmlajše je na voljo mini disko in ogromna notranja igralnica, ki bo otroke več ur zabavala. Prav tako je v hotelu frizer, številne trgovine in kioski, masažni studio, ki ponuja mnogo različnih terapij in še mnogo več. Poskrbljeno je tudi za dnevno in večerno animacijo za vse starosti, hotel pa ponuja tudi varstvo otrok.