Turčija potovanje in dopust all inclusive

Türkiye'ye hogeldiniz', dobrodošli v Turčiji! Turčija potovanje vas bo zaneslo v čudovito obmorsko državo, katere ozemlje se razteza tako v Evropi kot v Aziji. Osrčje države tvori Anatolski polotok med Črnim in Sredozemskim morjem. Ste vedeli, da ime Turčija izhaja iz latinščine Turchia/Turquia in pomeni »dežela Turkov«? Država se namreč ponaša s pestro zgodovino, saj velja za eno najstarejših trajno naseljenih regij na svetu.

Turcija potovanje

Turčija potovanje je primerno za vse vrste popotnikov. Turčija last minute all inclusive oddih je eden izmed najpogostejših izbir popotnikov na Počitnice.si. V sklopu potovanja se boste odpravili v deželo dveh cesarstev, v moderno obdobje Atatürka in se naužili gostoljubja hotelov, okusne hrane, prijaznosti domačinov ter pestre izbire nakupov na turških bazarjih.

V kolikor si želite vaše potovanje preživeti v miru, se sprostiti na plaži, ste izbrali pravi naslov. Pod mogočnim gorovjem Taurus se namreč nahaja turška počitniška oaza, kjer je poletje dolgo, od zgodnjih pomladanskih dni pa vse do poznih jesenskih. V sklopu Turčija potovanja boste tako lahko občudovali prodnate plaže in turkizno barvo morja.

Na turških tleh je živelo mnogo starih civilizacij, vse od starih Grkov in Rimljanov, Bizantincev in Otomanov. Turčija potovanje vas bo zaneslo v ogled bogate arheološke in kulturne dediščine. Preplet vseh preteklih civilizacij se še najlepše vidi na znamenitih turških bazarjih. Ti slovijo predvsem po živahnem dogajanju in barantanju za produkte. Po izvrstnih cenah boste na vašem potovanju lahko kupili nakit, začimbe, usnjene izdelke in druge okusne dobrine. Odločite se za Turčija last minute all inclusive in že kmalu prepustite svoje brbončice užitku turške kuhinje, ki velja za med desetimi najboljšimi na svetu. Dopusta »Turčija all inclusive« zagotovo ne boste nikoli pozabili.

Bodite brez skrbi in izberite dopust all inclusive v Turčiji

Gost tam velja za kralja, ki naj bi bil poslan s strani boga. Zatorej vam je na voljo ogromen izbor dopustov Turčija all inclusive. Turki namreč verjamejo, da morajo poskrbeti za visokokakovostno gostoljubje, v katerega je vključeno vse, zato vas na potovanju prav za nobeno stvar ne sme skrbeti. Turčija za potovanja nima več omejitev PCT, saj jih je država ukinila. Prav tako za vstop ni potreben test ali cepljenje. Tudi ob vrnitvi v Slovenijo iz vašega ste lahko glede ukrepov brez skrbi.

Turčija potovanje - izberite enega izmed dopustov last minute all inclusive, v katerega vključen let lahko poteka iz Ljubljane, Graza, Dunaja in Münchna. V priljubljeno letovišče Alanya, Side, Belek in Kemer se odpravite s turistično agencijo Počitnice.si. Ponujamo vam direktni let prevoznika Corendon Airlines, in sicer vsako nedeljo od 11.6. ter vsak ponedeljek od 11.6. do 8.10. iz Ljubljane na letališče Antalya. Privoščite si dopust Turčija all inclusive za 7 ali 14 dni. Leti iz Dunaja so vam na voljo tudi vsak dan in dvakrat tedensko iz Graza.

dopust turcija all inclusive

Turčija first minute - izbira potovanja, kjer vas hoteli pričakujejo z izredno gostoljubnostjo

Radi načrtujete potovanje vnaprej, da si zagotovite odlično ceno, brezskrben in želen termin vašega oddiha? Turčija first minute ponudbe so idealne za vas. Dopust all inclusive je vedno skrbno načrtovan, tako da vam nikoli ne bo dolgčas. Hoteli vas in vaše najdražje ter tudi najmlajše pričakujejo z odprtimi rokami. Turčija first minute vam ponuja več kot 400 hotelov visokih kategorij (med 3 in 5 zvezdic) v predelih Side, Kemer, Belek, Alanya, Antalya ter Dalaman, Izmir in Bodrum, Marmaris in Istanbul, ki ponujajo pester program počitniških doživetij.

Turčija hoteli na obali večinoma ponujajo dopust all inclusive ali celo ultra all inclusive storitve, kjer so količine brezplačne hrane, pijače, zabave na številnih toboganih povsem neomejene.

V kolikor si želite bolj mirnega Turčija first minute oddiha pa brez skrbi, za vas imamo ponudbe, kjer so vam na voljo intimnejši kotički za počitek in sprostitev. Zjutraj uživajte v pestri kulinarični ponudbi ter se sprostite ob morju ali bazenu. Popoldne pa se odpravite na izlet v bližnje kulturno in zgodovinsko središče. Večere lahko preplešete ob pestri ponudbi animacij hotelov. V kolikor vam ni za potovati, se dolgočasili čez dan zagotovo ne boste, saj vam je na voljo mnogo hotelskih aktivnosti kot so npr. joga, zumba, vodne igre, tenis ipd.

Turčija hoteli poskrbijo za vaše najmlajše. V sklopu dopusta Turčija all inclusive imate na voljo mini klube z zanimivimi aktivnostmi v času, ko je sonce premočno, da bi vaši malčki uživali na toboganih ali peščenih plažah. Znano je, da so Turki že v preteklosti izredno cenili goste in ponoči budili kuharje, v kolikor so si ti zaželeli prigrizka. Iz tega običaja se je rodila ponudba dopusta Turčija all inclusive, kjer je država sama posebnost med evropskimi destinacijami. Nikjer na svetu namreč ne boste našli tako bogate ponudbe, dostopne za vsak žep, kot jo ponujajo Turški hoteli.

turcija first minute

Si želite na potovanje odpraviti spontano? Turčija last minute all inclusive vam je vedno na voljo

Naš spletni portal ponuja ogromno ponudb, saj se zavedamo, da načrtovanje oddiha v naprej ni vedno mogoče. Potovanje pa vam bo zagotovo omogočilo vse, kar si vaše srce ob tem trenutku poželi.

Turčija last minute all inclusive vam ponuja poležavanje na peščeni plaži ali ob hotelskem bazenu, uživate lahko v raziskovanju pestre zgodovine, se odpravite na barantanje na bazar ter začutite utrip domačinov ali pa nakupujete v modernih trgovskih centrih. Nekatere ponudbe vam ponujajo celo ogled pokrajine iz balona v zraku, kar bo zagotovo nepozabno doživetje. Ob večerih vašega oddiha zaplešite in se predajte slastni hrani, ki je v večini primerov na voljo v neomejenih količinah.

V ceno potovanja, ne glede na to ali se odločite za Turčija last minute all inclusive ali Turčija first minute potovanje, je vključen letalski prevoz, prevoz od letališča do hotela in nazaj ter namestitev v izbranem hotelu z all inclusive ponudbo. Cene so fiksne, ob plačilu akontacije imate zagotovljeno rezervacijo in nimate naknadnih doplačil. Izkusite turško gostoljubnost in rezervirajte vaš nepozaben last minute all inclusive ali first minute oddih še danes.

turcija last minute all inclusive