Turistična agencija Počitnice.si je vaš zanesljivi organizator letošnjega oddiha

Turistična agencija spada med priznane slovenske organizatorje počitnic, ki se trudimo zagotavljati najvišjo kakovost svojih storitev. Pri svojem delu sodelujemo z različnimi domačimi in tujimi ponudniki aranžmajev, zato vam omogočamo odhode z ljubljanskega letališča, kot tudi z Benetk, Zagreba, Dunaja, Münchna in Graza po najnižjih cenah. Ne glede na to, ali vam je bližje turistična agencija Kranj ali enota v Ljubljani, v obeh poslovalnicah vas pričakuje strokovna in prijazna ekipa sodelavcev, ki vam bo pomagala realizirati najlažjo in najugodnejšo pot do vašega sanjskega potovanja.

Turistična agencija

Bogata ponudba destinacij, ki jih ponuja naša potovalna agencija, vas bo zagotovo navdušila s svojimi first minute, last minute ponudbami ter all inclusive paketi, ne glede na to, ali ste zaprisežen turist na sosednji hrvaški obali, ali se raje na dopust odpravite z letalom čez lužo.

V pričakovanju pomladi in bližajočih se prvomajskih praznikov vas pričakuje naša turistična agencija Ljubljana, ki se nahaja v nakupovalnem centru Supernova Rudnik. Zakaj se ne bi po sobotnih nakupih oglasili pri izkušenih svetovalcih ter jim zaupali svojo sanjsko destinacijo, ki si jo že nekaj časa želite obiskati? Prepričani smo, da vam bodo pripravili zanimivo in cenovno ugodno ponudbo, s katero boste uresničili svoje cilje za letošnji dopust.

Naša turistična agencija vam omogoča tudi nakup darilnih bonov, s katerimi lahko presenetite svoje najdražje ter jim na najbolj izviren način polepšate praznike, obletnice ali rojstni dan. Ker sodelujemo s številnimi slovenskimi in tujimi ponudniki turističnih storitev, vam omogočimo iskanje in rezervacijo počitnic tudi izven naše ponudbe, brez dodatnih stroškov in provizije.

Kako vam lahko potovalna agencija olajša organizacijo dopusta?

Če ste se že kdaj sami lotili organizacije celotnega potovanja, potem zagotovo veste, da je to precejšen organizacijski, logistični in finančni zalogaj. Verjamemo, da mnogi od vas uživate v svobodi, ki vam jo omogoča iskanje aranžmaja v lastni režiji, a zavedati se morate, da takšno načrtovanje skriva kar precej skrbi in težav, katere lahko kakovostna in zanesljiva turistična agencija prevzame in rešuje namesto vas. Usposobljeni sodelavci, ki imajo dolgoletne izkušnje s področja organizacije turističnih potovanj, so pripravljeni najti najboljše nastanitve, dodatne storitve ali posebne ponudbe po najnižjih cenah.

Tudi v primeru, da pride do nepredvidenih dogodkov med samim dopustom, je potovalna agencija tista, ki s svojo mrežo ponudnikov storitev in logistike, najhitreje poskrbi za zamenjavo nastanitvenih kapacitet, prevoznikov ali drugih rešitev ter vam nudi ustrezno podporo. Gostje se zato počutijo varno in brezskrbno na svojih potovanjih, saj se lahko neovirano prepustijo dopustniškim dejavnostim, medtem ko bo izbrana turistična agencija Kranj ali Ljubljana poskrbela za vse ostalo. Velika prednost je predvsem v tem, da lahko vse potrebno uredite na enem mestu, bodisi z obiskom poslovalnice ali z nekaj kliki na spletu, brez nepotrebnega tuhtanja, kaj vse še morate urediti, rezervirati ali plačati, preden se odpravite na zaslužen oddih.

V Supernovi - Mercator Primskovo vas pričakuje naša turistična agencija Kranj

Vabimo vas v pritličje omenjenega nakupovalnega centra, kjer smo za vas pripravili bogato izbiro potovanj za vse okuse in finančne zmožnosti. Organiziramo vam počitnikovanje v slovenskih zdraviliščih ali domačih obmorskih krajih. Popeljemo vas vzdolž hrvaške obale in številnih čudovitih otokov vse do Črne gore, če so vam te destinacije najljubše. Za tiste, ki prisegate na udobna potovanja z letalom, je naša turistična agencija pripravila super pakete, z all inclusive storitvijo na španskih otokih, zanimiva popotovanja po Turčiji ali odkrivanje neprecenljive zgodovine, v kombinaciji s kopanjem v kristalno čistem morju grških otokov.

turistična agencija Kranj


Ste pristaš čezoceanskih letov? Turistična agencija Ljubljana vas vabi s svojo ponudbo!

Zakaj ne bi bilo letošnje leto nekaj posebnega, kar se tiče dopusta? Poletite preko oceana na drugi konec sveta, kjer vas pričakujejo nebeške peščene plaže, turkizno morje in srkanje koktajla v viseči mreži pod palmami. Najboljša potovalna agencija se prilagodi vašemu razpoložljivemu terminu in proračunu ter vam pomaga uresničiti sanje. Zakaj ne bi letos uživali na enem od neštetih Karibskih otokov, med katerimi so zagotovo najbolj obiskani Kuba, Jamajka, Barbados, Dominikanska republika in številni drugi.

Ali želite, da vas naša turistična agencija raje popelje čez Indijski ocean na Maldive, Sejšele, Mauritius, Zanzibar, kjer boste okusili tropsko podnebje z bujnim rastjem, eksotičnimi rastlinami in živalmi ter nasmejanimi domačini? Želite raziskati Kenijo, deželo tisočerih naravnih čudes, bogastev in tradicionalnih običajev? Morda bi si radi od blizu ogledali neskončna riževa polja in številne templje na indonezijskem otoku Bali, ki ga imenujejo tudi dežela bogov? Z nami enostavno ni omejitev, le zaupajte nam, kaj si želite doživeti!

turistična agencija Ljubljana


Turistična agencija po vaši meri in okusu

Večina ljudi precej dobro pozna svoje cilje in potrebe glede preživljanja dopusta. Kljub temu se zavedamo, da včasih obstajajo določene omejitve, zaradi katerih ostanejo nekatere želje neizpolnjene. Letošnje leto je idealno, da prestopite ovire ter si ga zapomnite po nepozabni dopustniški dogodivščini. Naj bo naša potovalna agencija vaš zanesljivi partner, ki vam bo pomagal pri uresničitvi načrtov. Glede na vaša pričakovanja in razpoložljiva finančna sredstva bomo pripravili najugodnejšo ponudbo, v katero bomo skušali vključiti čim več storitev in ugodnosti.

Dovolite, da vam Počitnice.si, turistična agencija Ljubljana in Kranj, s svojo ekipo letos pomagata uresničiti sanje ter vas popeljati v čarobni svet potovanj.