Turistična agencija z najboljšo ponudbo last minute all inclusive

Turistična agencija lahko pomeni odlično priložnost, da se odpravite na počitnice tja, kamor si že dolgo želite, in to po izjemno ugodni ceni, a brez truda in časa, ki bi ga morali vložiti v načrtovanje in priprave. So turistični kraji, kot denimo Grčija, Turčija, Egipt ali pa Tajska in Kuba že dolgo na vašem seznamu držav, ki jih želite obiskati? Potem ne oklevajte in se oglasite pri Počitnice.si, kjer za vas najdemo najugodnejšo ponudbo, ki bo ustrezala vašim željam in okvirnemu budžetu.

Namesto vas poskrbimo za vse: prevoz do željenega kraja, nastanitev in morebitne dodatne aktivnosti, najsi gre za ponudbo s polpenzionom v bližnjem kraju ali pa za all inclusive počitnice z letalom. Vse, kar morate storiti, je, da nas obiščete v naši turistični agenciji v Ljubljani ali pa nas kontaktirate po elektronski pošti oziroma prek telefona. Tu se vaše želje po obisku bližnjih ali daljnih dežel srečajo z izjemnimi pustolovščinami in raziskovanjem čudes Grčije, Turčije, Egipta, Tajske, Kanarskih otokov, Karibov in drugih držav. Naša zaveza pa pri tem ni le zagotavljanje potovanj, temveč tudi ustvarjanje izjemnih doživetij, ki vam bodo za vedno ostala v spominu.

Turistična agencija ljubljana

Turistična agencija Ljubljana, za vas vedno na voljo v Supernovi na Rudniku

Pomislite, kateri so kraji, ki ste si jih vedno želeli obiskati, nato pa temu dodajte še brezskrben, a skrbno načrtovan oddih po ugodni ceni in z odlično namestitvijo ter aktivnostmi. Tako je: pravkar ste združili vse tisto, kar vam nudi prav turistična agencija. Pri Počitnice.si vam nudimo obisk številnih krajev, med najbolje prodajane aranžmaje pa sodita obisk Grčije in Turčije.

Čeprav vam za obisk teh dveh držav ne bo potrebno prečkati niti Atlantika niti Tihega oceana, pa sta vseeno dovolj oddaljeni in drugačni tako po zgodovini, kulturi in znamenitostih, kot tudi po denimo kulinarični ponudbi. Če bi se ta potovanje v tem primeru odločali v lastni režiji, potem bi to celo za obisk držav, ki se nahajajo nedaleč od nas, od vas zahtevalo mnogo truda in časa, nenazadnje pa bi za potovanje odšteli več, kot pa bi zanj odšteli, če bi se odločili za agencijo. 

Zakaj se ne bi raje prepustili in užili krajev v polnosti v sklopu all inclusive počitnic z letalom, celotno načrtovanje pa raje prepustili nam? Kar vam zagotavljamo, so najnižje cene v kombinaciji z najboljšimi aranžmaji, najsi gre za first minute ali pa last minute all inclusive potovanje. Sprostite se in prepustite svoje čute edinstveni tapiseriji kultur in pokrajin, ki jo ponujajo naši skrbno pripravljeni paketi. Grčija s svojimi starodavnimi ruševinami in azurnimi obalami vabi tako ljubitelje zgodovine kot ljubitelje plaž. Turčija pa s svojo razgibano kulturo in bazarji prepriča vsakogar in se mu usidra v srce s svojimi vonjavami.

turistična agencija


Turistični kraji, ki jih od nekdaj želite obiskati

Turistična agencija Ljubljana, Počitnice.si, ne nudi le počitnic, temveč za vas pripravi doživetje, ki se odvija povsem gladko, vam pa tako omogoča, da se potopite v lepoto izbrane destinacije. Pri tem poskrbimo za načrtovanje poti, logistiko, nastanitev in aktivnosti na licu mesta, vi pa se lahko ob tem sprostite in se podate na pustolovščino, polno odkritij. Naša posebnost je v tem, da so potovalni paketi raznoliki, saj vam nudimo first ali last minute all inclusive ali pa možnost nastanitve s polpenzionom, obenem pa so aranžmaji edinstveni. Ne gre namreč za univerzalne pakete, saj se vedno skušamo čimbolj približati vašim zahtevam in potrebam. 

Na ta način oblikujemo paket s polpenzionom ali pa all inclusive počitnice z letalom ali ladjo, ki ustrezajo vašim preferencam glede načina potovanje, ponudbe na licu mesta, nenazadnje pa tudi glede cenovnega razreda. Za vsakogar imamo nekaj, ne glede na to, ali ste navdušeni ljubitelji zgodovine, narave ali plaž – pri nas vas čaka popoln oddih. Znotraj vsakega potovalnega aranžmaja je namreč manevrski prostor, tako da si lahko poljubno izberete aktivnosti. Pri tem smo še posebej ponosni na to, da nudimo konkurenčne cene, brez da bi ogrozili kakovost potovanja.

turistični kraji


All inclusive počitnice z letalom ali ladjo

Zadnja stvar, ki si je želite ali pa jo potrebujete na dopustu, je stres, zato vam all inclusive počitnice z letalom organiziramo mi. Ta pa je na žalost pogost spremljevalec potovanj v lastni režiji, kjer morate najprej vse načrtovati sami, nato pa poskrbeti tudi za to, da bo potovanje gladko teklo. Nemalokrat pa pri potovanju v lastni režiji lahko nastanejo tudi dodatni stroški, kar se turistična agencija denimo trudi odpraviti. Ta vam tako pogosto lahko zagotovi boljšo ponudbo in nižje stroške namestitve, najsi gre za nastanitev s polpenzionom ali pa za all inclusive. Počitnice z letalom, ladjo ali avtobusom so vam tako na dosegu roke po ugodni ceni, ki si je kot posameznik nikoli ne bi mogli priskrbeti. 

Počitnice.si vam v okviru all inclusive aranžmaja poleg tega priskrbi tudi ugodne dodatne aktivnosti: podaljšane počitnice in potovalni paketi vam tako omogočijo dovolj časa, da se zares poglobite v srčiko vsake destinacije. First minute ali last minute all inclusive počitnice z letalom so prav tako ugodnejši od paketov v redni ponudbi, za enako ali nižjo ceno pa dobite več. Slednje se nanaša tako na samo kakovost nastanitve, kot tudi na količino dnevnih obrokov ter razna doživetja po meri. Zavedamo se, da noben potnik ni enak drugemu, zato so tudi naši paketi raznoliki.

last minute all inclusive


First ali last minute all inclusive po ugodni ceni

Turistična agencija vam poleg ugodnih cen znotraj izbranega aranžmaja lahko zagotovi tudi doživetja po meri. Naše poti so tako prilagojene vašim interesom, pa naj gre za kulinarične užitke, pustolovske športe ali kulturna doživetja. Izbira potovanja z nami obenem pomeni tudi boljši časovni izkoristek: medtem ko samostojno potovanje zahteva natančno načrtovanje, potovanje z nami pomeni, da lahko maksimalno izkoristite svoj čas. 

Ni vam treba porabiti več ur za raziskovanje ali skrbeti za logistiko, saj za vse to poskrbimo mi. Nenazadnje pa je tu tudi stroškovna učinkovitost celotnega potovanja: v nasprotju s splošnim prepričanjem je potovanje z agencijo lahko stroškovno učinkovito. K temu pripomorejo naša dobra partnerstva z nastanitvenimi objekti, letalskimi prevozniki in lokalnimi podjetji, kar nam omogoča, da ponudimo konkurenčne cene, ne da bi pri tem ogrozili kakovost samega aranžmaja. Ali first minute ali last minute, all inclusive ali polpenzion – vaša želja je naš ukaz.

turistična agencija počitnice