• Iskanje
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Duga uvala

  Duga uvala

  Duga uvala je priljubljena destinacija v Istri, za vse, ki si želijo bolj mirnih počitnic. 

  Duga Uvala počitnice Hrvaška

  Duga uvala leži na vzhodni obali Istre v bližini Rabca. Duga uvala je obdana z mediteranskim rastjem in ima kristalno čisto morje, ki je priljubljen med družinami z otroki.

  Hotel Duga Uvala Hrvaška

  V kraju Duga uvala lahko bivate v Resortu Duga Uvala (nekdanji hotel Croatia). Resort je sestavljen iz glavne zgradbe in depandanse. Le 100 m od resorta se nahaja prodnata plaža. V glavni sezoni je poskrbljeno tudi za animacijo tako za otroke in odrasle. Po napornem dnevu pa si lahko privoščite tudi oddih v wellnessu. Duga Uvala je primerna destinacija tako za družine z otroki, pare in starejše.

  Vreme Duga Uvala

  Hotel se odpre aprila in je odprt do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Duga Uvala Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%.

   

   

  Za iskalno poizvedbo žal ni rezultatov!

  V iskalniku izberite naenkrat največ eno letališče.

  Če niste našli ponude, ki vas zanima, nam napišite na info@pocitnice.si odhod iz katerega letališča vas zanima, okvirni termin odhoda in povratka, za koliko oseb, starost oseb in storitev v hotelu (najem, polpenzion, all inclusive) in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo. Za dodatne informacije smo dosegljivi na 01 280 3000

  Prijavite se za prejemanje naših najboljših ponudb!
  V naši ponudbi imamo preko 30.000 hotelov in 400 različnih destinacij z letalom ali lastnim prevozom. Prosimo označite kaj vas zanima:
  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se