Kos

Kos first minute poletje 2024

za poletje 2024 ponudbe z letalom iz Zagreba, Trevisa pri Benetkah za 5, 7, 9, 12 ali 14 dni. 

do 40% popusta

Otok Kos počitnice Grčija poletje od junija do oktobra 2024

Iz Zagreba je letalski polet vsak petek in nedeljo, iz Trevisa pri Benetkah je let vsak ponedeljek in petek, iz Ljubljane ob sredah.

V kolikor obožujete dolge peščene plaže ob kristalno čistem morju, ter bogato zgodovino, potem je otok Kos, oziroma Hipokratov otok, prava destinacija za vaše počitnice. Otok Kos vas bo naravnost navdušil, saj je eden izmed najbolj priljubljenih grških otokov.

Prtljaga na letalskem poletu z Ryan Air ni vključena in jo dodate ob rezervaciji

Ker je vključen polet z nizkocenovnim prevoznikom, je v ceno vključen samo manjši nahrbtnik maksimalne dimenzije 40 x 20 x 25 cm. Doplačilo za 10 kg kovček (dimenzije 55 x 40 x 20 cm) znaša od 24 eur (cena ni ista za vse lete) v obe dve smeri skupaj, in ga vzamete s sabo na letalo ali oddate pri prijavi za let.  Doplačilo za 20 kg kovček znaša od 50 eur (cena ni ista za vse lete) v obe dve smeri skupaj. Število kovčkov označite pri doplačilih. Kovčke je potrebno dodati ob rezervaciji. Če jih dodajamo kasneje so dražji. Kovčke je mogoče dodati tudi kasneje, vse do odhoda letala, če je še prostor na letalu. 

Parkiranje na letališču v Zagrebu in v bližini letališča

Letališče Zagreb ima več možnosti parkiranja na zunanjih parkiriščih na letališču. Predlagamo, da parkirišče v poletnih mesecih rezervirate vnaprej na povezavi: Letališče Zagreb

Cenejše parkiranje je na okoliških parkiriščih, ki imajo vključen prevoz od letališča in nazaj. Predlagamo vam SKY PARKING, ki je oddaljeno 1,5 km od letališča. Obvezno naredite rezervacijo vnaprej na spletni strani SKY PARKING. Transfer od parkirišča do letališča je vključen v ceno. Cena za 7 dni 44 eur, dodatni dan 5 eur. Kot dnevi se računajo ure, ko je vozilo parkirano na parkirišču.