Varadero

Varadero

AKCIJSKA PONUDBA KOMBINACIJE POTOVANJA IN POČITNIC NA KUBI od 1.299 eur na osebo za 8 do 14 dni. Odhodi so vsak dan. Vključen letalski prevoz na Kubo, 1 ali 2 noči v Havani, 5 do 9 noči v Varaderu in 2 dnevni izlet v Cienfuegos, Trinidad in Santa Claro. Sporočite nam željeni datum, število dni in oseb na info@pocitnice.si in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo. 

Z letalom iz Ljubljane, Zagreba, Dunaja preko Frankfurta v Varadero. Predlagamo vam rezervacijo po znižanih cenah do 30 % za pakete z letalom in hotelom 4* ali 5* z all inclusive ponudbo ob čudoviti peščeni plaži v Varaderu. Za naše paketne ponudbe zagotavljamo vračilo celotnega plačila v primeru odpovedi leta.

Sporočite nam željeni datum, število dni in oseb na info@pocitnice.si in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo.

Najbolj priljubljeno letovišče na Kubi je Varadero. Varadero je polotok, ki je 3 ure vožnje z avtobusom od Havane. Prevoz od letališča v Havani do hotela je vključen v ceno. Znan je po lepi peščeni plaži in kvalitetnih hotelih. Iz Varadera je dobro izhodišče za obiska Havane ali južnega predela Trinidada. Izlete lahko rezervirate pri naših predstavnikih v hotelu. V Varaderu se nahajajo najlepše plaže s čudovitim belim peskom. V Varaderu vam predlagamo nastanitev v hotelih od 4* do 5*. Vsi hotelu v Varaderu se nahajajo ob plaži in vključujejo all inclusive ponudbo.