All inclusive Sharm el Sheikh je nepozabno potovanje na jug polotoka Sinaj

All inclusive Sharm el Sheikh oddih predstavlja vaš pobeg pred učinki vsakdanjega stresa, ki vam ga prinaša delovno okolje. Z našim natančno zasnovanim paketom All inclusive Sharm el Sheikh boste uživali v luksuznih namestitvah z nepozabnim razgledom na morje, kjer bodo vsi vaši potrebni pripomočki na dosegu roke.

Pustite si razvajati brbončice s prvovrstno kulinariko in lokalnimi specialitetami – vsi obroki so namreč vključeni v ceno paketa. Sprostite se ob bazenu ali na zasebni plaži, kjer boste lahko uživali v kristalno čistem morju. Za tiste bolj aktivne pa je seveda na voljo pestra paleta vodnih športov, kot tudi razburljivih izletov v okolico. Sestavite si svoje sanjske all inclusive Sharm el Sheikh počitnice še danes in se prepustite razvajanju.

All inclusive sharm el sheikh

All inclusive Sharm el Sheikh oddih vključuje tudi povratno letalsko karto

Skrb o organizaciji samega potovanja, kamor spada tudi prevoz, ni na vaših ramenih. Nudimo vam namreč all inclusive Sharm el Sheikh počitnice, kamor spada tudi že vnaprej dogovorjen letalski prevoz na destinacijo, kot tudi nazaj domov. Dobra novica je, da za letovanje v Sharm el Sheikhu vizuma ne potrebujete. Samo potovanje je tako, kar se birokracije tiče izredno enostavno. Letalo leti iz Ljubljane, kot tudi iz Benetk ter ostalih okoliških letališč (Dunaj, Budimpešta) kar 3 krat na teden. Svoj oddih tako lahko načrtujete za 5, 7, 10, 11 ali kar celo 14 dni.

Ob rezervaciji je potrebno plačati 30 % akontacije, ki pa se vam bo seveda vrnila v primeru, da bi let zaradi višjih sil, bili primorani odpovedati. Vsekakor pa se vam splača doplačati zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki pokrije tudi primer, če zbolite za covid-19. Cena zavarovanja znaša navadno 5 % same cene potovanja. To pomeni, da boste v primeru cene izleta 500 eur, plačali za samo zavarovanje 25 eur. Kar je vsekakor majhna cena, ki pa vam veliko povrne v primeru odpovedi.

sharm el sheikh hotel all inclusive


Očarali vas bodo Sharm el Sheikh hoteli in razgled na Rdeče morje

Mesto se nahaja v Egiptu, južno od Sinajske visoke planote ob rdečem morju. Ob obali se razteza med Sueškim zalivom in Akabskim zalivom, v bližini pa se nahaja naslednje večje mesto Dahab. Za primerjavo od glavnega mesta Kaira, je oddaljen 490 km. Sharm el Sheikh hoteli so znani predvsem po veliki gostoljubnosti in domačnosti. S svojo raznoliko ponudbo zadovoljujejo okuse vsakega popotnika, ki si želi razkošnega in udobnega bivanja na eni strani in razburljivega pohajkovanja na drugi strani. Številni Sharm el Sheikh hoteli ob obali ponujajo spektakularne razglede na kristalno čisto morje in osupljive sončne zahode ter se tako usidrajo v srca vsakogar, ki uspe uzreti te lepote narave.

Luksuzni kompleksi se ponašajo z elegantno arhitekturo, udobnimi sobami ter vrhunsko kulinariko v svojih restavracijah. Večina jih vključuje tudi zasebne plaže in bazene, kjer lahko gostje uživajo v sproščenem vzdušju, odmaknjeni od prometnejšega vrveža. Ponudba zabave je vsekakor raznolika, saj mnogi Sharm el Sheikh hoteli gostom nudijo animacijo, večerni program in vodne športe. Wellness centri in spa-ji poskrbijo za popolno sprostitev in razvajanje. Prijetno osebje je vedno pripravljeno ustreči vašim potrebam in poskrbeti, da se počutite kot pravi gost. Ne glede na to, ali iščete romantično zatočišče, družinsko prijazno destinacijo ali aktivne počitnice, boste v Sharm El Sheik hotelih zagotovo našli idealen kraj, kjer se boste prepustili užitkom in razvajanju ob obali tega čudovitega egipčanskega letovišča.

sharm el sheikh hoteli


Kaj vse sploh zavzema paket Sharm el Sheikh hotel all inclusive?

Preden pričnete s samo rezervacijo počitnic, je smiselno, da navedete ali iščete Sharm el Sheikh hotel all inclusive za družino, za par ali pa potujete solo. Ponudb je dovolj za potrebe vsakogar, a brez podrobnejših informacij vam bomo težje pripravili idealno ponudbo za vas. Osnovna ponudba tako obsega slednje: letalsko karto iz najbližjega letališča, prevoz do hotela iz letališča, namestitev v Sharm el Sheikh hotelu all inclusive, 3 obroke dnevno, kot tudi pijačo, možnost aktivnosti, ki jih hotelski kompleks ponuja ter tudi vodenih ogledov na okoliške zgodovinske znamenitosti. 

Predmestje Naama Bay je za turiste zelo privlačno iz vidika številčnosti kazinojev. Zlasti pa je priljubljena ponudba potapljanja med koralnimi grebeni v Akabskem Zalivu. Prav tako imejte v mislih možnost, da se marsikdaj najdejo last minute ponudbe želenega oddiha, kjer lahko rezervirate poceni Sharm el Sheikh hotel all inclusive z znižanimi cenami ter vključenim povratnim letom, ki je 30 % cenejši.

Vsekakor se sedaj sprašujete, kdaj pa se vam najbolj splača rezervirati vaš Sharm el Sheikh hotel all inclusive oddih? Glede na samo lego mesta, ki je vsekakor več kot idealna, so obiski možni prav skozi celo leto in tako turizem res prednjači kot gospodarska panoga. Ozračje je načeloma zaradi svoje lege ob toplem morju, suho in vroče, vendar same vročine popotniki ne občutijo, ker ni vlage v ozračju. Kopalna sezona je zelo dolga – traja od aprila pa vse do konca decembra. Najbolj topli meseci so tako maj in september, kjer se morje segreje tudi do 35 stopinj Celzija.