Sharm El Sheikh hotels 5 star ponujajo vse za popoln odklop

Sharm El Sheikh hotels 5 star so namenjeni tistim gostom, ki bi se radi zares spočili. Na voljo jih je kar nekaj, vsak od njih pa se ponaša z luksuzno 5 zvezdično ponudbo. Čeprav tematsko opremljene sobe ponujajo le nekateri izmed njih, pa lahko v vseh pričakujete luksuzno opremo, čudovite dekoracije iz brisač, stalno strežbo hrane in pijače ter prijazno osebje. All inclusive ponudba pomeni, da so v ceno vključeni vsi obroki, torej kompletno vsa hrana in pijača, zato boste na dopustu lahko uživali tudi v bogatih, okusnih jedeh. V nadaljevanju si preberite, kaj so še drugi razlogi, zakaj obiskati Sharm El Sheikh (izleti, pester podvodni svet itd.) in zakaj vam priporočamo oddih v Sharm El Sheikh hotelu Ghazala Gardens.

Sharm el sheikh hoteli

Zakaj rezervirati nastanitev v Sharm El Sheikh hotels 5 star?

5 zvezdični hoteli so z luksuzno ponudbo sicer že dovoljšen razlog, zakaj je to odlična destinacija za počitnice, a vam bomo vseeno predstavili še nekaj drugih razlogov. Verjemite nam, da boste na počitnicah v Egiptu tako uživali, da se boste na destinacijo zagotovo še večkrat vrnili.

V Egiptu vlada večno poletje

Se sprašujete, kaj je najpoglavitnejši razlog, zakaj se odpraviti ravno v Sharm El Sheikh? Izleti, poležavanje na plaži in uživanje ob bazenu so tu bistveno prijetnejši kot v tropskih delih sveta, saj je v Egiptu ves čas prijetna temperatura. Čeprav se le-te poleti dvignejo tudi do 40 °C, pa je vročino veliko lažje prenašati kot pri nas, saj je ozračje bolj suho. Ker z morja stalno rahlo pihlja, nelagodja sploh ne boste občutili. V primeru, da vam bo postalo vroče, pa se boste lahko v ohladili v Rdečem morju ali pa v bazenu.

Sharm El Sheikh hotels 5 star ležijo ob koralnem grebenu

Obožujete plavanje in potapljanje? Potem je oddih na Sinajskem polotoku za vas idealna izbira, saj omenjen počitniški raj leži tik ob lastnem koralnem grebenu. Rdeče morje namreč slovi kot eno boljših destinacij za potapljanje in snorkljanje na svetu, saj se lahko pohvali z neverjetno pestrim in barvitim podvodnim svetom. Med plavanjem med pisanimi ribicami in barvitimi koralami se boste počutili kot v akvariju! Mnogi se v Sharm El Sheikh hotels 5 star vedno znova vračajo ravno zaradi pestrega morskega življenja. Ko enkrat doživiš ta podvodni raj, se od njega zares težko posloviš.

Sharm El Sheikh hotel Ghazala Gardens


Sharm El Sheikh hotel Ghazala Gardens in drugi ležijo na sanjski plaži

Omenjeno letovišče pa ni zanimivo le za potapljače, temveč tudi za tiste, ki si želite nepozabnega oddiha na peščeni plaži. Če se na počitnice odpravljate v dvoje ali z otroki in se rad potaplja le del družine, je npr. Sharm El Sheikh hotel Ghazala Gardens super izbira, saj leži tik ob obali. To pomeni, da lahko enostavno kombinirate raziskovanje podvodnega sveta z brezskrbnim poležavanjem na vročem soncu. Glede na to, da je tudi morje prijetno toplo in izjemno čisto, boste zagotovo uživali prav vsak trenutek svojega dopusta. Samo zamislite si poležavanje ob bazenu s koktejlom v roki v enem od Sharm El Skeikh hotels 5 star.

In še zadnji razlog, zakaj obiskati Sharm El Sheikh? Izleti!

Ste tudi vi oseba, ki ne more cel dopust samo ležati in jesti? Ne skrbite, tudi vas bo zagotovo navdušil Sharm El Sheikh! Izleti v njegovi okolici navdušijo potapljače in tiste, ki bi radi videli še kaj več od samega morja. V bližini namreč leži nacionalni park Ras Mohammed, kjer lahko odkrijete več kot 150 vrst koral in različnih rib. Tukaj se lahko potapljate z jeklenko oziroma polno potapljaško opremo, veliko pa bodo videli tudi tisti manj pogumni, ki podvodni svet radi opazujejo le z masko in dihalko. Najbolj drzni lahko celo najamejo vodiča, ki obiskovalcem profesionalno in z nasmehom na obrazu prikažejo vse lepote podvodnega sveta.

Pa je to vse, kar ponuja okolica Sharm El Sheikha? Izleti nikakor niso povezani le morjem, saj je mogoče v neposredni bližini izkusiti tudi čisto pravo puščavo. Z jeepi se lahko podate do obalnega mesteca Dahab ali pa se peš spustite v čudovite barvne kanjone. Ena od nepozabnih atrakcij je tudi modra luknja Abu Galum, ki vzame dih tudi najzahtevnejšim popotnikom. Le-ti lahko naredijo krajši postanek tudi pri beduinih, ki še vedno živijo pristno puščavsko življenje, daleč od razvitega sveta. Če želite videti, kako se spopadajo z vsakdanjimi opravili brez vode in elektrike, vam svetujemo, da jih obiščete.

Sharm El Sheikh hotels 5 star


Zakaj vam priporočamo oddih v Sharm El Sheikh hotel Ghazala Gardens?

Spadate med manj zahtevne goste, ki ne potrebujejo zares visoko luksuzne ponudbe? Potem vam priporočamo, da rezervirate sobo v Sharm El Sheikh hotelu Ghazala Gardens, ki se sicer ne uvršča med Sharm El Sheikh hotels 5 star, saj ima le 3 zvezdice, a se kljub temu ponaša z vrhunsko all inclusive ponudbo. Ker se nahaja ob zalivu Naama Bay, se lahko ohladite v morju ali pa skočite v prijetno ohlajeno vodo v prekrasnem bazenskem kompleksu z umetno peščeno plažo.